TERVETULOA BIG BANG LEGENDS -ALKURÄJÄHDYSVIIKOLLE

Tervetuloa juhlistamaan tieteen, oppimisen ja pelien vallankumousta Suomen Big Bang Legends -pelijulkaisuviikollaan!

Alkuräjäyttävää tekemistä koko perheelle!

Lightneer järjestää Big Bang Legends -pelin julkaisun kunniaksi tapahtumia keskiviikosta lauantaihin 17-20.5. Tule mukaan pelaamaan, juhlimaan ja oppimaan!

Big Bang Legends on maailman ensimmäinen isolle yleisölle tehty oppimispeli, joka on yhtä aikaa viihdyttävä, koukuttava ja salaa myös opettava sytyttäen kipinän hiukkasfysiikan maailmaan. Oppiminen tapahtuu lähes huomaamatta. Pelin oppimissisältö perustuu alkeishiukkas- ja astrofysiikan perusteisiin sekä jaksolliseen järjestelmään, joka on toiminut myös pelin legendaaristen atomisankareiden perustana. Big Bang Legendsissä taistellaan antimateria-vihollislegioonia vastaan, kerätään alkeishiukkasia joista rakennetaan ja kerätään omia atomisankareita, suoritetaan eeppisiä tehtäviä ja luodaan universumia alkuräjähdyksestä lähtien! Peli julkaistaan Pohjoismaissa 17.5.2017 ja se on saatavilla ilmaiseksi Applen AppStoresta sekä Google Play -kaupasta.


ALKURÄJÄHDYSPÄIVÄ JA PELIJULKAISUJUHLA HEUREKASSA 
KESKIVIIKKONA 17.5. KLO 12.30-15

Paikan päällä Heurekassa juttelemassa Big Bang Legendsistä, peleistä, tieteestä ja hauskasta oppimisesta on Lightneerin Lauri Järvilehto ja Peter Vesterbacka, SanomaPron Matias Vakkilainen, hiukkasfyysikko ja maailman johtava antimateriatutkija Rolf Landua CERNistä sekä Oxfordin yliopiston professori sekä BBC’n ja Netflixinkin tiededokkareista tuttu Marcus du Sautoy! Luvassa myös ‘Kysy tiedemiehiltä mitä vaan’-sessio.

Heurekan tapahtumatorilla on myös mahdollista osallistua Big Bang Legends -pelitiimin järjestämiin työpajoihin, joissa voi suunnitella pelikenttiä pelisuunnittelijan kanssa, piirtää pelihahmoja yhdessä peligraafikon kanssa ja värittää galaktisia alkuräjähdyksiä. Paikan päällä pääsee myös pelaamaan Big Bang Legendsiä tableteilla, Kimble-lautapelinä ja korttipelinä. Osallistujille luvassa myös Big Bang Legends -oheistuotteita.

Heurekan näyttelyt ja työpisteet ovat myös normaalisti avoinna klo 10-17.


LIGHTNEER PELISTUDION AVOIMET OVET 
TORSTAINA 18.5. KLO 13-16

Oletko miettinyt miten pelejä tehdään? Tai ketkä niitä tekevät? Tai miltä pelistudion toimisto näyttää? Lightneer ja Big Bang Legends -pelitiimi avaavat ovet kurkkaamaan pelienluomisen arkeen.

Tervetuloa! Tarjolla mehu- ja keksitarjoilu, sekä kahvia ja teetä. Luvassa myös lapsille ja nuorille hauskaa puuhailua, pelailua, sekä Big Bang Legends ilmapalloja ja oheistuotteita.

BIG BANG LEGENDS GOES KAMPPI: ANTIMATERIA -AMPUMARATA, ATOMILOTTO JA PELILOUNGE KAMPISSA PERJANTAINA 19.5. KLO 14-18

Kampin kauppakeskuksen keskusympyrästä löytyy Big Bang Legends -teemaisia koko perheen hauskoja työpajoja ja hiukkaskiihdytinpelejä, atomikilpailu, huikeita palkintoja, pelilounge ja paljon muuta. Big Bang Legends -pelitiimi on paikalla klo 15-17.


HIUKKASKIIHDYTIN -RATIKKA HURISTELEE KESKUSTASSA LAUANTAINA KLO 16-18. HYPPÄÄ KYYTIIN! LAUANTAI 20.5.

Lauantaina olemme järjestäneet pelipisteen Kampin kakkoskerrokseen Tennispalatsia vastapäätä klo 12-18.

Lauantaina klo 16 eteenpäin voit myös hypätä ratikkakyytiin ympäri Helsingin keskustaa. Hiukkaskiihdytinratikassa voit osallistua työpajoihin, joissa voi piirtää Big Bang Legendsin alkuainehahmoja, suunnitella pelikenttiä ja värittää galaktisia alkuräjähdyksiä. Paikan päällä pääsee myös pelaamaan Big Bang Legendsiä sekä tablettilaitteilla että Kimble-lautapelinä ja korttipelinä. Mukanaolijoille jaetaan myös Big Bang Legends -oheistuotteita.

Voit hypätä kyytiin Mikonkadun, Kampin ja Rautatieaseman pysäkeiltä! Ratikka lähtee Mikonkadun tilausajopysäkiltä klo 16.30, 17.15, 18.05 ja 19.00. Ratikka ajaa Mikonkatu-Rautatieasema-Kamppi-Töölön halli-Ooppera-Lasipalatsi-Aleksi-Kruunuhaan kautta takaisin Mikonkadulle. Reitti kestää n. 40min.

#MADEOFATOMS KILPAILU

Osallistu kilpailuun postaamalla kuva Big Bang Legends -pelihetkestäsi someen hashtägillä #madeofatoms sekä @bigbanglegends sunnuntaihin 21.5. klo 22.00 mennessä! Suoritamme arvonnan maanantaina 22.5. klo 15.00!

Palkinnot:

1. iPad mini 4, 1 kpl
2. Big Bang Legends -lahjakassi 1 kpl
3. Leffaliput, kahden kappaleen seteissä x 5

Lue lisää täältä: https://bigbanglegendssuomi.com/